Contact groningen danst neem contact op

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Agenda & Nieuws

Vlog 5 "Thinking Forward In Music And Time"

De 5e Groningen Danst Corona Vlog gaat over de Engelse Wals! Tips & Trucs + Sanaz view op de Engelse Wals en Ricardo's tip voor goede Engelse Wals muziek! En wil je weten hoe goed Maud de vloer met iets aan weet te vegen? Blijf dan zeker kijken tot het einde: veel plezier weer!

Vlog 4 "Mirror Mirror On The Wall"

Alweer de 4e Groningen Danst Corona Vlog! Deze week in het teken van de Cha Cha Cha! Wil je weten hoe je de mooiste spotturn danst? Wat Rachel belangrijk vindt in deze dans? Op welk nummer Ricardo en Esther hun openingsdans hebben gedaan? Of hoe je leading with the eyes toepast? Check dan nu onze vlog: veel plezier met oefenen!

Vlog 3 "Time to Tango!"

De 3e dansvlog van Groningen Danst gaat over de dans van de passie: de Tango! Benieuwd hoe je je knieën bij elkaar houdt? Of waarom Sanaz liefde voor de Tango zo groot is? En welke tv- en filminspiratie Ricardo heeft bij de muziek? Veel plezier weer met kijken en oefenen! En voor het perfecte Tangogezicht van Maud? Wait for it...

Vlog 2 "Im Still Standing

De tweede Groningen Danst Corona Vlog gaat over de Jive! We swingen deze vlog door met het uitdiepen van een figuurtje, een corona paper oefening, Rick van Maanen zn visie op de jive en natuurlijk weer Ricardo Mulder met vandaag Reet Petite in zijn Music Corner! We sluiten af met een mysterieuze verdwijning.. Iedereen weer veel plezier en swingen maar!

Vlog 1 "The Corona Papers"

De eerste vlog staat in het teken van de Quickstep! Oa tips, oefeningen, karakter, muziek en natuurlijk gewoon veel dansplezier komen naar voren! Dus wil je bv weten wat onze Corona Papers zijn? Of hoe Rachel Winkel de Quickstep ziet? Of waarom Ricardo "You're the one that I want" uit Grease een gaaf nummer vindt? Check dan nu de vlog en laat ons natuurlijk ook weten wat je ervan vindt!

Dansavonden:

Aanvang 20.30 uur met vooraf om 19.00 een interessante techniekworkshop.
De entree voor de dansavond is 5,- per persoon en de techniekworkshop kost 7,50 per persoon. Bezoek je beide betaal je slechts de combiprijs van 10 euro per persoon!

Bijzondere dansavonden en evenementen

Op 12 september kun je gratis kennis komen maken tijdens onze Open Avond: kom dus zeker langs! Deur open om 19.30 en 20.00 gaan we van start! Tijdens de Open Avond worden er diverse leuke gegeven en is er ook de gelegenheid om je ter plaatse in te schrijven.

Als afsluiting van het dansseizoen gaan we natuurlijk ook weer afdansen! Altijd een hele leuke en spannende avond waar iedereen kan laten zien wat er het afgelopen seizoen geleerd is. Uiteraard zal een kundig jurylid weer alles op papier gaan zetten! De deuren gaan om 18.30 open en om 19.30 begint de danstest. Tussen 18.30 en 19.30 kan er nog worden ingedanst dus wees op tijd! De deelnemers van het afdansen hebben natuurlijk vrij entree. Bezoekers zijn van harte welkom en betalen slechts 2,50. Er zal natuurlijk tussendoor ook de gelegenheid zijn om zelf een dansje te doen!

Meer info volgt!

Dansavonden SSV The Blue Toes:

 

 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

VLOG 5
"Thinking Forward In Music And Time"

Bekijk nu onze vijfde vlog!
KLIK HIER!
> Lees meer...


Open Avond
zaterdag 12 september

Deur open om 19.30 en 20.00 gaan we van start!
Tijdens de Open Avond worden er diverse leuke gegeven en is er ook de gelegenheid om je ter plaatse in te schrijven.
> Lees meer...


Dansavond
zaterdag 3 oktober

Aanvang 20.30 uur met vooraf om 19.00 een interessante techniekworkshop.
De dansavond is voor iedereen toegankelijk dus zowel leden als niet-leden.
> Lees meer...

 

agenda en nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
najaar 2020 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

nvad

Nederlands vereniging voor dansleraren

Rooster
najaar 2020 

groningen danst fungroningen danst