Contact groningen danst neem contact op

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Het team

Het team van Groningen Danst bestaat uit allemaal enthousiaste mensen met een passie voor dansen. Wij stellen ons graag voor en vertellen waarom het onze drive is om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen!

 

img"Hallo, mijn naam is Kim Wastenecker, ik ben 26 jaar en assisteer Stefan op de donderdagavond. Met zes jaar ben ik op streetdance gegaan. Ik danste de hele dag door het huis en mijn ouders kenden iemand die dansles ging geven in het dorp. Toen ik 13 was ging er een docente van de club weg en kreeg ik de kans om de 5 tot 8 jarigen les te gaan geven. Dit beviel me erg goed.

Ik ben daarna bij verschillende dansscholen aan de slag gegaan als streetdance, jazzdance en kidsdancedocente. Voor mijn studie ben ik naar Groningen verhuisd waar ik op zoek ging naar een nieuwe hobby. Zo kwam ik bij stijldansen bij The Blue Toes, de studentenstijldansvereniging in de stad. Ik was meteen verkocht! Na een paar jaar ben ik hier gaan lesgeven op diverse niveaus wat ik nu nog steeds doe.

gronigen danstOok ben ik actief (geweest) in bestuursfuncties, commissies, coördinatorfuncties en het wedstrijd- en demoteam. Hierdoor kwam ik in contact met Stefan. Na een aantal jaren goed samengewerkt te hebben bij enkele activiteiten heeft hij mij gevraagd om hem te assisteren bij de donderdag.

In het dagelijks leven ben ik wiskundedocente op het Wessel Gansfort. Verder houd ik erg van spelletjes, puzzels en creatief bezig zijn. En dansen natuurlijk!"


 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Coronavirus

Na een lang nadenken hebben wij besloten om de dansschool te sluiten tot en met 1 juni a.s.
> Lees meer...


Zomerdansavond
zaterdag 27 juni

Aanvang 20.30 uur. De dansavond is voor iedereen toegankelijk dus zowel leden als niet-leden.
> Lees meer...


Zomerdansavond
zaterdag 11 juli

Aanvang 20.30 uur. De dansavond is voor iedereen toegankelijk dus zowel leden als niet-leden.
> Lees meer...

 

agenda en nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
zomer 2020 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

nvad

Nederlands vereniging voor dansleraren

Rooster
zomer 2020 

samen dansen