Contact groningen danst neem contact

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Het Team

Het team van Groningen Danst bestaat uit allemaal enthousiaste mensen met een passie voor dansen. Wij stellen ons graag voor en vertellen waarom het onze drive is om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen!

 

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Kim Wastenecker
Kim Wastenecker

Het Team"Hallo, mijn naam is Kim Wastenecker, ik ben 26 jaar en assisteer Stefan op de donderdagavond. Met zes jaar ben ik op streetdance gegaan. Ik danste de hele dag door het huis en mijn ouders kenden iemand die dansles ging geven in het dorp. Toen ik 13 was ging er een docente van de club weg en kreeg ik de kans om de 5 tot 8 jarigen les te gaan geven. Dit beviel me erg goed.

Ik ben daarna bij verschillende dansscholen aan de slag gegaan als streetdance, jazzdance en kidsdancedocente. Voor mijn studie ben ik naar Groningen verhuisd waar ik op zoek ging naar een nieuwe hobby. Zo kwam ik bij stijldansen bij The Blue Toes, de studentenstijldansvereniging in de stad. Ik was meteen verkocht! Na een paar jaar ben ik hier gaan lesgeven op diverse niveaus wat ik nu nog steeds doe.

gronigen danstOok ben ik actief (geweest) in bestuursfuncties, commissies, coördinatorfuncties en het wedstrijd- en demoteam. Hierdoor kwam ik in contact met Stefan. Na een aantal jaren goed samengewerkt te hebben bij enkele activiteiten heeft hij mij gevraagd om hem te assisteren bij de donderdag.

In het dagelijks leven ben ik wiskundedocente op het Wessel Gansfort. Verder houd ik erg van spelletjes, puzzels en creatief bezig zijn. En dansen natuurlijk!"

 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Afdansen najaar 2021
Vrijdag 10 december

Na 1.5 jaar gaan we weer afdansen! De leukste afsluiting van het dansseizoen.
We hopen natuurlijk dat er weer heel veel leerlingen aan mee gaan doen!
> Lees meer...


Kerstbal
Zaterdag 11 december

Het mooiste feest van het jaar komt terug! Mooie dansshows, lekkere hapjes op tafel, welkomstdrankje, de zaal helemaal in kerstsfeer en natuurlijk de beste kerstmuziek om op te dansen!
> Lees meer...


Openingsdans op maat

Vanaf dinsdag 25 mei is het ook weer mogelijk om privélessen te volgen voor een openingsdans!
> Lees meer...


 Privélessen

Vanaf donderdag 20 mei is het weer mogelijk om privélessen te volgen!
> Lees meer...

 

 

 

 

agenda nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
voorjaar 2022 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

received

Rooster 
voorjaar 2022

samen dansen