Contact groningen danst neem contact

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

De leukste dansschool van Groningen!


!! CORONA UPDATE 13 januari !!

Lieve leerlingen van Groningen Danst,

Ten eerste wensen we iedereen nog een heel fijn, mooi en bovenal gezond 2021 toe! Het einde is gelukkig in zicht. Helaas moeten we toch nog iets langer doorbijten. Dit gaan we met z'n allen doen om daarna alles achter ons te kunnen gaan laten door middel van heerlijk weer dansen! Onze beloftes blijven staan, alleen het rooster wanneer we weer willen beginnen, is opgeschoven. We hopen weer te kunnen beginnen na de voorjaarsvakantie met als eerste les weer op 1 maart.

Wij beloven aan jullie:

Wij vragen aan jullie:

Resterend deel najaarsseizoen 2020
Om duidelijk te maken wanneer de resterende lessen zijn, volgt hieronder per lesdag het. Dit rooster staat ook op www.groningendanst.nl.

Wij zijn er trots op dat we een dansschool hebben, waar iedereen met elkaar begaan is. De vele positieve reacties die we hebben ontvangen, doen ons ontzettend goed, dank daarvoor! Dankzij jullie begrip en medewerking kunnen we straks bij Groningen Danst weer doen waar we zoveel plezier aan beleven: zorgeloos wekelijks heerlijk dansen!

Houd de mail en Facebook (volg ons op www.facebook.com/dansschoolgroningendanst) goed in de gaten voor eventuele updates/wijzigingen over bovenstaande.

We missen jullie heel erg en hopen iedereen snel in goede gezondheid terug te zien op onze dansvloer! 

Lieve groet,
Team Groningen Danst


Dansschool Groningen Danst bestaat inmiddels alweer 9  jaar en is uitgegroeid tot DE dansschool in Groningen voor jong en oud.

Wij bieden kwalitatief goede danslessen gegeven door gediplomeerde docenten. Het enthousiaste team van Groningen Danst zorgt ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt op de dansvloer!

De beste van Nederland!

logo beste nederland

Stijldansen

Schrijf je nu in voor een cursus stijldansen. Je kunt je alvast voor het voorjaar van 2021 inschrijven! De beginnerslessen zijn op dinsdag en vrijdag. Het volledige rooster voor het voorjaar vind je hier.*

Inschrijven
voorjaar 2021

* Let op de genoemde data zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de coronamaatregelen!

Dansen is plezier!

Van beginners tot gevorderd: Groningen Danst heeft als doel om iedereen met veel plezier te leren dansen. Dit op een moderne en laagdrempelige manier. Samen een heerlijke avond uit en lekker bewegen op eigentijdse muziek. Dat is onze passie!

Dansen is gezond!

Naast zwemmen is dansen de enige vorm van beweging waarbij alle spiergroepen gebruikt worden. Oftewel naast leren dansen krijg je tegelijkertijd een complete work-out. Inspannen op een ontspannende manier!

Dansen is sociaal!

Dansen doe je samen. Als paar en/of in groepsverband. Samen leren dansen zorgt  elk seizoen weer voor veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Lekker in de pauze samen een drankje drinken of bijkletsen tijdens een van onze ontzettend leuke vrije dansavonden. Ook dat is dansen!

Kies uit ons uitgebreide aanbod:

 

Groningen Danst! En wij leren het je graag!

 

 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Voorlopig geen dansavonden

Wegens de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus gaan de dansavonden niet door!
> Lees meer...


Rooster voorjaar 2021 online

Let op de genoemde data zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen!
> Lees meer...


 

 

agenda nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
voorjaar 2021 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

received

Rooster
voorjaar 2021 

Dansen is plezierSamen dansenDansen is voor jong en oudLatin AmericanLatin dansenGroningen Danst