Contact groningen danst neem contact

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

De leukste dansschool van Groningen!


!! CORONA UPDATE PERIODE 14-10-2020 t/m 07-11-2020 !!

Lieve leerlingen van Groningen Danst,

Helaas toch weer een gedeeltelijke lockdown. Concreet betekent dit dat de dansschool dichtgaat tot 7 november. Dankzij al onze eigen maatregelen zouden wij deels open mogen blijven. Hier zijn we trots op. We willen echter benadrukken dat Groningen Danst achter de nieuwe richtlijnen staat. Wij nemen dus onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hierin. Een veilig gevoel en gezondheid staan altijd voorop. Zo zullen we ook de lessen blijven verzorgen wanneer we weer volledig open mogen. We geven jullie graag nog een keer het enorme compliment hoe jullie met de maatregelen omgaan tijdens de lessen. Daar heeft het zeker niet aan gelegen!

Hoe nu verder met het najaarsseizoen 2020?

Concreet betekent het dat we het voorjaarseizoen 3 lesweken opschuiven. De eerste najaarslessen zijn vooralsnog weer in de week van 9 t/m 12 november!

De nieuwe data vind je in het rooster najaar 2020

Dit houdt in dat we de laatste najaarslessen in januari 2021 gaan plannen. Het nieuwe seizoen zal dit keer in februari starten.

We hopen op begrip voor bovenstaande en dat we op deze manier een goede manier hebben gevonden om de danslessen straks te kunnen blijven geven. Veiligheid en gezondheid zullen ook bij de lessen voorop blijven staan. We blijven optimistisch en positief gestemd en kijken er naar uit jullie weer op de dansvloer te mogen begroeten!

Houd de mail en Facebook (heb je dit nog niet gedaan, like ons dan op www.facebook.com/dansschoolgroningendanst)

Voor nu: blijf gezond en wees de aankomende tijd een beetje extra lief voor elkaar. Wij denken aan jullie!

Lieve groet,

Team Groningen Danst


Dansschool Groningen Danst bestaat inmiddels alweer 9  jaar en is uitgegroeid tot DE dansschool in Groningen voor jong en oud.

Wij bieden kwalitatief goede danslessen gegeven door gediplomeerde docenten. Het enthousiaste team van Groningen Danst zorgt ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt op de dansvloer!

De beste van Nederland!

logo beste nederland

Stijldansen

Schrijf je nu in voor een cursus stijldansen. Je kunt je alvast voor het voorjaar van 2021 inschrijven! De beginnerslessen zijn op dinsdag en vrijdag. Het volledige rooster voor het voorjaar vind je hier.*

Inschrijven
voorjaar 2021

* Let op de genoemde data zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de coronamaatregelen!

Dansen is plezier!

Van beginners tot gevorderd: Groningen Danst heeft als doel om iedereen met veel plezier te leren dansen. Dit op een moderne en laagdrempelige manier. Samen een heerlijke avond uit en lekker bewegen op eigentijdse muziek. Dat is onze passie!

Dansen is gezond!

Naast zwemmen is dansen de enige vorm van beweging waarbij alle spiergroepen gebruikt worden. Oftewel naast leren dansen krijg je tegelijkertijd een complete work-out. Inspannen op een ontspannende manier!

Dansen is sociaal!

Dansen doe je samen. Als paar en/of in groepsverband. Samen leren dansen zorgt  elk seizoen weer voor veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Lekker in de pauze samen een drankje drinken of bijkletsen tijdens een van onze ontzettend leuke vrije dansavonden. Ook dat is dansen!

Kies uit ons uitgebreide aanbod:

 

Groningen Danst! En wij leren het je graag!

 

 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Voorlopig geen dansavonden

Wegens de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus gaan de dansavonden niet door!
> Lees meer...


Rooster voorjaar 2021 online

Let op de genoemde data zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen!
> Lees meer...


 

 

agenda nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
voorjaar 2021 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

received

Rooster
voorjaar 2021 

Dansen is plezierSamen dansenDansen is voor jong en oudLatin AmericanLatin dansenGroningen Danst