Contact groningen danst neem contact

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Het Team

Het team van Groningen Danst bestaat uit allemaal enthousiaste mensen met een passie voor dansen. Wij stellen ons graag voor en vertellen waarom het onze drive is om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen!

 

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Patricia de Wilde
Patricia de Wilde
 

foto

Mijn naam is Patricia de Wilde, 43 jaar en woonachtig in Meerstad, net buiten de stad Groningen. 

Dansen doe ik vanaf mijn 13e. Samen met een aantal klasgenootjes ben ik op stijldansen gegaan. Toen ik bij dansschool Sanders danste, kwam er een rolstoeldansgroep in de grote zaal dansen. Dit was iets nieuws voor mij. Iedere keer als ik klaar was met mijn eigen les, in de kleine zaal, hadden zij net pauze. Ik bleef altijd nog wat drinken na de les en raakte al snel in gesprek met de rolstoeldansers. Omdat je een gemeenschappelijke interesse hebt (de liefde voor dansen), was er geen barrière meer en dit zorgde voor interessante gesprekken.  

Mijn interesse werd gewekt. Ik dans een Engelse Wals op mijn voeten, Hoe doen jullie dat dan in de rolstoel?? Het duurde dan ook niet lang voordat de vraag kwam: ‘Wil je vanavond misschien meedoen?’. Nou dat wilde ik wel en greep de uitnodiging met beide handen aan. Zo maakte ik officieel kennis met de prachtige sport Rolstoeldansen 

Rolsteldansen werkt als een virus. Je wordt besmet of niet. Een tussenweg is er niet. Ik werd duidelijk besmet en ben niet meer weggegaan. In 2001 haalde ik mijn diploma voor Assistent instructeur Rolstoeldansen en in 2004 deed ik succesvol examen en haalde hiermee mijn Instructeurs diploma. Sindsdien ben ik officieel gediplomeerd instructeur Rolsoteldansen. (18 jaar gediplomeerd maar meer dan 25 jaar in het vak) 

Inmiddels heb ik al jaren mijn eigen groep en maak ik alle dansprogramma’s voor mijn dansparen zelf. Dansen op basis van mogelijkheden en niet op basis van beperkingen. Dit is, naast het lesgeven,  tot op heden nog steeds 1 van mijn grote passies.  

Om het rolstoeldansen naar een hoger niveau te krijgen, te integreren met het valide dansen, de kwaliteiten van Stefan en mij te bundelen en om mijn dansers een stabiele basis te geven voor de toekomst gaan wij de samenwerking aan met Groningen Danst. Vanaf 2022 zijn wij, als Wild Wheels Dancing, onderdeel van de dansschool. Ik heb hier enorm veel zin in en hoop dat we een mooie toekomst tegemoet gaan. 

foto

 

 

  

 

 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Dansmarathon + Afdansen
Zaterdag 11 december

Met nog één lesweek te gaan, zinkt dan toch nog het Groningen Danst schip in het zicht van de haven? Het antwoord is: NEE! 
> Lees meer...


Kerstbal
Geannuleerd

Met de huidige maatregelen kan het Kerstbal helaas geen doorgang vinden.


Openingsdans op maat

Vanaf dinsdag 25 mei is het ook weer mogelijk om privélessen te volgen voor een openingsdans!
> Lees meer...


 Privélessen

Vanaf donderdag 20 mei is het weer mogelijk om privélessen te volgen!
> Lees meer...

 

 

 

 

agenda nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
voorjaar 2022 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

received

Rooster 
voorjaar 2022

samen dansen