Contact groningen danst neem contact

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Het Team

Het team van Groningen Danst bestaat uit allemaal enthousiaste mensen met een passie voor dansen. Wij stellen ons graag voor en vertellen waarom het onze drive is om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen!

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Rick van Maanen
Rick van Maanen

10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met dans. In groep 8 kwam ineens een fantastisch project voorbij; de Chacha-bokaal.
Ik vond dit geweldig, doordat ik als klein jongetje al zo verkocht was door het kijken naar Dancing With The Stars! Om zelf die eerste stappen te kunnen zetten, was het laatste zetje om op dansles te gaan in Leeuwarden, bij Saco Velt.

Het wedstrijddansen trok al snel mijn aandacht, regionale competities groeiden uit tot nationale competities. De debutantenklasses vlogen voorbij en voor ik het wist, dansten we in wedstrijdkleding en kwamen er ook internationale competities op de planning.

Wat heb ik het geluk gehad, ontzettend veel te kunnen leren van mijn trainers. In sommige gevallen, zelfs de idolen die ik al had door het kijken naar Dancing With The Stars.

Ik vind het dan ook geweldig dat ik de stap heb kunnen zetten, om de cirkel rond te maken en zelf door te leren om een trainer en coach te worden. Veelal doe ik dit samen met mijn geweldige en talentvolle danspartner, Kelsey Salzmann. Met wie ik onder andere de 'Latin Trainingsdays' heb ontwikkeld voor debutanten-dansers en beginners.

Er is niks leukers dan mensen te zien groeien in kennis, kunde en met name plezier. Wanneer de mogelijkheden toenemen en creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met elkaar.
Bij Groningen Danst hoop ik dan ook ontzettend veel plezier te gaan beleven met jullie en gezamenlijk het dansen nóg leuker te kunnen maken! Want wat is het toch tof om nieuwe dingen te leren en te ontdekken, hoeveel potentie er in je zit.

 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Vrije dansvond
Zaterdag 2 december

Voor iedereen! Inclusief techniek workshop!
Aanvang workshop: 19:00
Aanvang dansavond: 20:30
> Lees meer...


Afdansen 
Vrijdag 15 december

Het seizoen weer afsluiten met het afdansen!
Deur open: 18.30
Start danstest: 19.30
> Lees meer...


Kerstbal (UITVERKOCHT)
Zaterdag 16 december

Het mooiste feest van het jaar!
Deur open: 19:30
Start kerstbal 20:00
> Lees meer...


Open Avond
Zaterdag 13 januari

O.a. leuke vrijblijvende workshops en de sfeer proeven!
Deur open: 19:30
Start Open Avond: 20:00
> Lees meer...

agenda nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
voorjaar 2024

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

received

Rooster
voorjaar 2024

samen dansen