Contact groningen danst neem contact

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Het Team

Het team van Groningen Danst bestaat uit allemaal enthousiaste mensen met een passie voor dansen. Wij stellen ons graag voor en vertellen waarom het onze drive is om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen!

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Stefan Nijmeijer
Stefan Nijmeijer

stefan groningen danst

"Op mijn 13e ben ik begonnen met dansen.

Wat startte als een hobby is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een enorme passie voor het stijldansen en het geven van dansles. Na 6 jaar alleen social dancing heb ik op mijn 19e de overstap gemaakt naar de wedstrijdvloer. Met een aantal geweldige danspartners, waaronder Sanaz, heb ik tot in de hoogste amateurklasses van Nederland gedanst bij de NADB. Na mijn overstap naar de Professionals ben ik samen met Malou Spiering in 2015 zelfs officieel Nederlands Kampioen in de Pro-Am Standaard afdeling bij de NADB-PD geworden!

Tijdens mijn wedstrijd carrière wist ik direct dat ik meer wilde dan alleen zelf dansen. Lesgeven leek me ook geweldig. Bij mijn toenmalige trainers Cor en Janny van de Stroet ben ik in opleiding gegaan tot dansleraar. Bij de IDTA heb ik in 4 jaar Cum Laude mijn dansdiploma’s behaald in zowel de Standaard als de Latin-American dansen. Als volledig gediplomeerd dansdocent geef ik met veel plezier alle niveaus les: van beginner tot wedstrijddanser! Verder jureer ik regelmatig wedstrijden op zowel regionaal als nationaal niveau.

Verder mag ik ook enkele bestuursfuncties bekleden in de danswereld. Bij de Dans Vereniging Noord waar Groningen Danst bij is aangesloten ben ik de huidige penningmeester. Dit is een regionale wedstrijdorganisatie. Bij Stichting Danssport op maat Nederland (SDN) ben ik secretaris. SDN is een landelijke stichting voor stijldansers met een verstandelijke beperking. Ook dit geeft enorm veel energie en voldoening.
Bij Groningen Danst ben ik de eigenaar en geef de meeste danslessen binnen de dansschool. Dit doe ik met heel veel enthousiasme!

Mijn grootste kick krijg ik wanneer iemand met een brede glimlach de vloer overgaat en lekker op muziek aan het bewegen is. Echter zou ik niets zijn zonder het geweldige team waar ik mee mag samenwerken. Samen met onze leerlingen maakt het team de dansschool tot wat hij is!"

 

wooden shoe        foto stefan malou

 

 

 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Open Avond
Zaterdag 7 september

Gratis kennismaken! O.a. leuke vrijblijvende workshops en de sfeer proeven! 
Deur open: 19:00 Start: 19:30
> Lees meer...


Zomerdansavond
Zaterdag 13 juli

Voor iedereen toegankelijk!
Aanvang 20:30 uur
> Lees meer...


Dansavond
Zaterdag 12 oktober

Voor iedereen toegankelijk!
Aanvang 20.30 uur met vooraf om 19.00 een interessante techniekworkshop
> Lees meer...

agenda nieuws groningen danst

Neem contact op

Rooster
najaar 2024

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

received

Inschrijven
najaar 2024

samen dansen