Contact groningen danst neem contact op

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Het team

Het team van Groningen Danst bestaat uit allemaal enthousiaste mensen met een passie voor dansen. Wij stellen ons graag voor en vertellen waarom het onze drive is om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen!

 

stefan groningen danst

"Op mijn 13e ben ik begonnen met dansen.

Wat startte als een hobby is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een enorme passie voor het stijldansen en het geven van dansles. Na 6 jaar alleen social dancing heb ik op mijn 19e de overstap gemaakt naar de wedstrijdvloer. Met een aantal geweldige danspartners, waaronder Sanaz, heb ik tot in de hoogste amateurklasses van Nederland gedanst bij de NADB. Na mijn overstap naar de Professionals ben ik samen met Malou Spiering in 2015 zelfs officieel Nederlands Kampioen in de Pro-Am Standaard afdeling bij de NADB-PD geworden!

Tijdens mijn wedstrijd carrière wist ik direct dat ik meer wilde dan alleen zelf dansen. Lesgeven leek me ook geweldig. Bij mijn toenmalige trainers Cor en Janny van de Stroet ben ik in opleiding gegaan tot dansleraar. Bij de IDTA heb ik in 4 jaar Cum Laude mijn dansdiploma’s behaald in zowel de Standaard als de Latin-American dansen. Als volledig gediplomeerd dansdocent geef ik met veel plezier alle niveaus les: van beginner tot wedstrijddanser! Verder jureer ik regelmatig wedstrijden op zowel regionaal als nationaal niveau.

Verder mag ik ook enkele bestuursfuncties bekleden in de danswereld. Bij de Dans Vereniging Noord waar Groningen Danst bij is aangesloten ben ik de huidige penningmeester. Dit is een regionale wedstrijdorganisatie. Bij Stichting Danssport op maat Nederland (SDN) ben ik secretaris. SDN is een landelijke stichting voor stijldansers met een verstandelijke beperking. Ook dit geeft enorm veel energie en voldoening.
Bij Groningen Danst ben ik de eigenaar en geef de meeste danslessen binnen de dansschool. Dit doe ik met heel veel enthousiasme!

Mijn grootste kick krijg ik wanneer iemand met een brede glimlach de vloer overgaat en lekker op muziek aan het bewegen is. Echter zou ik niets zijn zonder het geweldige team waar ik mee mag samenwerken. Samen met onze leerlingen maakt het team de dansschool tot wat hij is!"

 

wooden shoe         foto stefan met malou

 

 


 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Coronavirus

Na een lang nadenken hebben wij besloten om de dansschool te sluiten tot en met 1 juni a.s.
> Lees meer...


Zomerdansavond
zaterdag 27 juni

Aanvang 20.30 uur. De dansavond is voor iedereen toegankelijk dus zowel leden als niet-leden.
> Lees meer...


Zomerdansavond
zaterdag 11 juli

Aanvang 20.30 uur. De dansavond is voor iedereen toegankelijk dus zowel leden als niet-leden.
> Lees meer...

 

agenda en nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
zomer 2020 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

nvad

Nederlands vereniging voor dansleraren

Rooster
zomer 2020 

samen dansen