Contact groningen danst neem contact op

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Het team

Het team van Groningen Danst bestaat uit allemaal enthousiaste mensen met een passie voor dansen. Wij stellen ons graag voor en vertellen waarom het onze drive is om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen!

 

sanaz

"In de eerste klas van de middelbare school werd ik op dansles ingeschreven bij Dansschool van de Stroet in Meppel. Tijdens de eerste cursus ben ik besmet geraakt met het dansvirus. Na een aantal jaren recreatief te dansen vond ik het een leuke en spannende uitdaging om een wedstrijdje te dansen. Het begon op regionaal niveau. Eenmaal in het wedstrijdwereldje kreeg ik kriebels en hele mooie dromen: "wat een mooie jurken en wat dansen die mensen mooi". Wie is Sanaz zonder een droom achteraan te gaan? Zo gezegd zo gedaan..

Per toeval kwamen Stefan en ik, die ik al vanaf mijn eerste dansles ken, allebei zonder danspartner te zitten. Na een goed gesprek met onze trainer, Cor van de Stroet zijn wij samen gaan dansen. Een aantal jaren hebben wij samen veelal nationale (NADB) en internationale (WDSF) wedstrijden gedanst. Wij zijn samen gestopt wegens mijn studie en het uitbreiden van Dansschool Groningen Danst.

Bijna vanaf het begin van Groningen Danst ben ik regelmatig te zien op en naast de vloer. Ik assisteer onder andere Stefan op de maandag met lesgeven, geef privélessen aan (wedstrijd)paren en mag in de toekomst techniek workshops verzorgen. Daarnaast ben ik bezig met de IDTA opleiding tot gediplomeerd danslerares.

Ik vind het fantastisch om mijn passie over dansen over te brengen op anderen. Dansen zit in het hart en ik ben overtuigd dat iedereen er net zoveel plezier en energie uit kan halen als ik bij Dansschool Groningen Danst!"

 

sanaz

 

 

 

 

 

 

 


 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Dansavond
zaterdag 9 februari

Aanvang 20.30 uur met vooraf om 19.00 een interessante techniekworkshop. Voor leden en niet-leden.
> Lees meer...


Dansavond
zaterdag 2 maart

Aanvang 20.30 uur met vooraf om 19.00 een interessante techniekworkshop. Voor leden en niet-leden.
> Lees meer...


Dansavond (THEMA)
zaterdag 23 maart

"Groningen Danst om de wereld"
Aanvang 20.30 uur met vooraf om 19.00 een interessante techniekworkshop. Voor leden en niet-leden.
> Lees meer...


logo

agenda en nieuws groningen danst

Neem contact op

Cursusaanbod 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

nvad

Nederlands vereniging voor dansleraren

Schrijf je nu in!

samen dansen