Contact groningen danst neem contact

MFC De Wijert
P.C.Hooftlaan nr 1
Groningen

06-50615564

Het Team

Het team van Groningen Danst bestaat uit allemaal enthousiaste mensen met een passie voor dansen. Wij stellen ons graag voor en vertellen waarom het onze drive is om zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen!

 

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Sanaz Asghari
Sanaz Asghari

sanaz

"In de eerste klas van de middelbare school werd ik op dansles ingeschreven bij Dansschool van de Stroet in Meppel. Tijdens de eerste cursus ben ik besmet geraakt met het dansvirus. Na een aantal jaren recreatief te dansen vond ik het een leuke en spannende uitdaging om een wedstrijdje te dansen. Het begon op regionaal niveau. Eenmaal in het wedstrijdwereldje kreeg ik kriebels en hele mooie dromen: "wat een mooie jurken en wat dansen die mensen mooi". Wie is Sanaz zonder een droom achteraan te gaan? Zo gezegd zo gedaan..

Per toeval kwamen Stefan en ik, die ik al vanaf mijn eerste dansles ken, allebei zonder danspartner te zitten. Na een goed gesprek met onze trainer, Cor van de Stroet zijn wij samen gaan dansen. Een aantal jaren hebben wij samen veelal nationale (NADB) en internationale (WDSF) wedstrijden gedanst. Wij zijn samen gestopt wegens mijn studie en het uitbreiden van Dansschool Groningen Danst.

Bijna vanaf het begin van Groningen Danst ben ik regelmatig te zien op en naast de vloer. Ik assisteer onder andere Stefan op de maandag met lesgeven, geef privélessen aan (wedstrijd)paren en mag in de toekomst techniek workshops verzorgen. Daarnaast ben ik bezig met de IDTA opleiding tot gediplomeerd danslerares.sanaz

Ik vind het fantastisch om mijn passie over dansen over te brengen op anderen. Dansen zit in het hart en ik ben overtuigd dat iedereen er net zoveel plezier en energie uit kan halen als ik bij Dansschool Groningen Danst!"

 Facebook Groningen Danst

 

Instagram Groningen Danst

 

Groningen danst

Volg ons ook op social media

Facebook Groningen Danst   Instagram Groningen Danst

Agenda & Nieuws

Afdansen najaar 2021
Vrijdag 10 december

Na 1.5 jaar gaan we weer afdansen! De leukste afsluiting van het dansseizoen.
We hopen natuurlijk dat er weer heel veel leerlingen aan mee gaan doen!
> Lees meer...


Kerstbal
Zaterdag 11 december

Het mooiste feest van het jaar komt terug! Mooie dansshows, lekkere hapjes op tafel, welkomstdrankje, de zaal helemaal in kerstsfeer en natuurlijk de beste kerstmuziek om op te dansen!
> Lees meer...


Openingsdans op maat

Vanaf dinsdag 25 mei is het ook weer mogelijk om privélessen te volgen voor een openingsdans!
> Lees meer...


 Privélessen

Vanaf donderdag 20 mei is het weer mogelijk om privélessen te volgen!
> Lees meer...

 

 

 

 

agenda nieuws groningen danst

Neem contact op

Inschrijven
voorjaar 2022 

Groningen Danst!

"En wij leren het je graag!"

received

Rooster 
voorjaar 2022

samen dansen